McDonald's


Ben jij minstens 15 jaar en minimaal 4 uur per week beschikbaar? Ben je daarnaast positief, servicegericht, sociaal en een échte teamplayer? Mooi! Dan pas je precies bij onze Crew.

Flexibele werktijden

Werken bij McDonald’s is perfect te combineren met jouw sociale leven. Door de ruime openingstijden kun jij de tijden werken die jou het beste uitkomen. Hierdoor houd je genoeg tijd over voor school, sporten of de zorg van kinderen. Wist je dat je na 00.00 uur bij ons 25% extra boven op je bruto uurloon verdient? Zo kun je meer geld verdienen in minder tijd!

Doorgroeimogelijkheden

Bij McDonald’s leer je snel zelfstandig werken. Het trainen van onze Crewleden heeft hoge prioriteit, waardoor zij zelf makkelijk kunnen doorgroeien tot Expert of Crewtrainer. Meer ambities? Door het volgen van de juiste trainingen en cursussen kun jij Host(esse) of Manager worden. Dit is niet alleen heel leerzaam: het staat ook nog eens top op je CV! Daarnaast bieden wij verschillende BBL- en mbo-opleidingen aan die je kan combineren met je werk in het restaurant. Zo levert jouw (bij)baan je ook nog eens een papiertje op.

De leukste collega’s en activiteiten

Het allerleukst aan werken bij McDonald’s? Het team! Per restaurant werken er gemiddeld 85 collega’s, wat zorgt voor een boel gezelligheid op de vloer! Hier zijn al veel vriendschappen ontstaan. Niet alleen omdat je veel tijd samen doorbrengt op de werkvloer, maar ook door de vele activiteiten die worden georganiseerd door de Personeelsverening. Zo hebben we bijvoorbeeld jaarlijks verschillende Crewfeesten of een pupquiz in de kroeg, organiseren we uitjes naar de Kerstmarkt in Oberhausen en de Outlet in Roermond en kun je naar voetbalwedstrijden van PEC Zwolle.

Direct solliciteren of meer informatie? Neem een kijkje op onze site. Voor een rondleiding of een kijkje in de keuken mag je ook altijd contact met ons opnemen: dat doen we graag!

klik hier voor meer info