Landstede


Talent(vol) ontwikkelen

Talentvol ontwikkelen en waarde(n)vol leren leven’ dat is de missie van Landstede Groep. Liefde voor leren zit in ons DNA van alle medewerkers van Landstede Groep. Want wij geloven dat de wereld beter en mooier wordt als mensen hun talenten ontwikkelen én anderen helpen dat ook te doen.

Oprechte aandacht en interesse voor de individuele student, betrokken zijn en hem/haar helpen zijn/haar talenten te ontwikkelen. Dit gaat verder dan alleen het bijbrengen van kennis. Het gaat naast kennis ook om zingeving en persoonsvorming.

We hebben aandacht voor wat het leven zinvol maakt. We helpen elkaar, onze leerlingen, studenten en cursisten om na te denken over wat ons beweegt, om zelfbewust te zijn en om eigen keuzen voor het leven te maken. Wij ondersteunen en helpen hen bij het ontwikkelen van hun talenten en hun persoonlijkheid tot volwaardige leden van de maatschappij; individuen die oog hebben voor de omgeving, rekening houden met de ontwikkelingen in de maatschappij en die betrokken zijn bij de maatschappij en daaraan daadwerkelijk een bijdrage willen leveren aan onze aarde zodat ook generaties na ons er nog steeds op een prettige, veilige en duurzame manier kunnen wonen, werken en samenleven.

Wij leren studenten een vak, maar maken hen tevens bewust van hun rol in de maatschappij door hen hun talenten te laten (h)erkennen en te benutten, nieuwsgierig te zijn naar veranderingen en grenzen te verleggen waardoor zij op een bewuste manier kunnen bijdragen aan een mooi toekomstbeeld.

Als je het verschil wilt maken in de maatschappij, dan kies je voor het ontwikkelen van je (persoonlijke) talenten op een wijze die bij jou past en dus voor een ontwikkeltraject bij Landstede groep!

Kijk wat we voor jou kunnen betekenen op www.landstedegroep.nl